Ons werk

 

Duurzaam realiseren is een kwestie van kennis van en aandacht voor het ontwerp- en productieproces van een product. Het is onze missie duurzaamheid te bevorderen waar het gaat om grafische producten. Het leveren van informatie, zoals op deze website, is één van de middelen om onze missie te volbrengen. Daarnaast bieden wij een palet van diensten en producten, soms zelfstandig en soms in samenwerking met partners. Wat we doen is als volgt in te delen:

Advies en projectmanagement
Wij adviseren over duurzaamheid én begeleiden de realisatie van duurzame producten in opdracht. In onze portfolio zijn een aantal producten te zien die onder onze hoede tot stand kwamen.

Projecten
Wij leveren een bijdrage aan projecten met een duurzame missie, bijv. door op te treden als deskundige of door onderzoek. Op dit moment verzorgen wij het projectmanagement van het project “Duurzaam boek” in opdracht van het Informatiecentrum Papier en Karton.

Producten
In eigen beheer ontwikkelen wij producten met een duurzaam karakter of oogmerk. Zo werken wij op dit moment met partners aan een digitale toolkit voor duurzame realisatie van boekproducten

In deze sectie van onze website kunt vele voorbeelden van ons werk vinden.